Återbetalnings- och returpolicy

 

Öppet köp / returer och byten
In The Dreaming Garden tillämpar Distanshandelslagen för att du ska kunna känna dig lugn och trygg i ditt köp. Det innebär att du har full returrätt i 14 dagar. 14 dagar gäller från dagen paketet nått ditt utlämningsställe. Ta kontakt med mig, Josefin, på letter@inthedreaminggarden.se före du skickar tillbaka din vara.

Vid retur återbetalas köpesumman i sin helhet senast 14 dagar efter det att jag har återfått varan. Vid byte får du din nya vara senast 4 vardagar efter att jag har fått din försändelse.

Det går bra att öppna och varsamt se på produkten, men varan behöver vara oanvänd, i oförändrat skick och i originalemballage med eventuella originallappar kvar. 

Så skickar du returer och byten
Vid Retur och Byte står du för frakten till mig. Jag rekommenderar att du skickar med Postens Skicka Direkt vilket är en spårbar försändelse och det billigaste alternativet för spårbar post. Skicka Direkt kan enbart köpas online.

Vill du betala över disk kan du skicka brevet/paketet rekommenderat. Packa returen väl så att varan kommer fram i fint skick. Returnera varan tillsammans med fakturan/följesedeln/kvittot eller en kopia av densamma.

Returer skickas till:

Josefin Berger
Linnégatan 28A
413 04 Göteborg

Reklamation
Vid reklamation står In The Dreaming Garden för returfrakten men du behöver lägga ut för den så länge. Packa returen väl och spara kvitto på försändelsen. Meddela mig via mejl så snart du upptäcker felet. När jag fått försändelsen erbjuder jag dig pengarna tillbaka eller en ny vara, du väljer vilket du önskar av dessa alternativ.

Har du möjlighet att skicka med foton på skadan/felet i mejlet så kan du få en ny eller ersättning före jag fått din vara. När reklamationen har blivit godkänd meddelar jag dig detta och skickar dig en ny vara samt ersättning för din fraktkostnad, alternativt återbetalar jag dig, inom 14 dagar.

Hanteringen av reklamationer tillämpas enligt Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se

Kontakta mig via mejl på letter@inthedreaminggarden.se innan du skickar tillbaka din vara.