Inredning och kort med sagomotiv

In The Dreaming Garden: kort och inredning som är framställda under sjysta villkor och av miljövänliga material. Tillverkningen sker mestadels i Norden.

Josefin Berger.

Jag som driver den här webshopen och designar produkterna heter Josefin Berger och skriver även fantasy-musik. Jag har älskat sagor, älvor, alver, djur och natur sedan jag var liten.

Om motiven till In The Dreaming Garden

Motiven är katter, hundar och andra djur, älvor, blommor och drömska flickor. Sagan är alltid närvarande, liksom den lantliga, naturnära känslan.

Save

skarbrada Blomhus, blomma med fönster och dörrar, fantasy, drömskSkärbräda ”Blomhus”.

Jag säljer då och då designen på olika loppisar och marknader. Följ In The Dreaming Garden på Facebook för att se när det dyker upp sådana köptillfällen.

svartvit lantlig bild på blå rosor kökshandduk och hembakat bröd”Blå Rosor” kökshanduk och skärbräda.

Jag har märkt att många tycker om att ge bort mina produkter som presenter. De finns i flera olika motiv och färgkombinationer för olika smaker. Illustrationen ”Enhörning” är en favorit bland de mindre barnen.

Jag startade företaget i augusti 2014, och de romantiska motiven har sedan dess letat sig in i hem både i Sverige och utomlands.

Musik-EP:n "Before it Was, It Was Dreaming" på ett lantligt golv med blommorMusik-EP:n ”Before It Was, It Was Dreaming”.

In The Dreaming Gardens produkter

Nuvarande produktkatalog innehåller:
• Svanenmärkta kort av återvunnet papper i 22 olika motiv (alla finns både med tom baksida och som vykort med adressfält), varav 1 julkort.
• 5 posters av återvunnet papper.
• 6 svensktillverkade kökshanddukar i ekologiskt linne.
• 8 svensktillverkade skärbrädor av trä.
• 1 musik-EP.
• 4 bokmärken av återvunnet papper med ekologisk spets eller hampasnöre.
•  Bra miljöval-märkta tygkassar av ekologisk bomull med motivet ”Räv”.

Kort med illustration av en räv och sommarblomster

Grossist av ekologisk inredning och kort, bilden visar kökshandduk, mugg och blommaKortet ”Räv” och kökshandduk ”Blå Rosor”.

Nedsläckt land

Du kanske känner igen mig från Nedsläckt land. Ett TV-experiment jag deltog i där vi fick testa på att leva helt utan el. Jag hade fått höra att vi skulle fira semester ihop och testa på olika roliga aktiviteter (ha ha), och deltog för att jag hoppades att det skulle göra fler nyfikna på min musik & min design.

Josefin Berger & de andra nio deltagarna i Nedsläckt landNedsläckt land.

Jag tycker det blev informativa program, och jag lärde mig själv många nya saker. Som att alla matbutiker stänger ner nästan direkt vid ett längre elavbrott. Det gäller att ha bunkrat upp med mat som klarar att stå i rumstemperatur. Ja, och att ha en del och andra saker hemma. Jag är glad om min medverkan kan hjälpa till att förbereda oss i Sverige bättre på en krissituation.