Om


Kortet Blomhus.

Inredning och kort med sagomotiv

In The Dreaming Garden: kort och inredning som är framställda under sjysta villkor och av miljövänliga material. Tillverkningen sker mestadels i Norden. Motiven är katter, hundar och andra djur, älvor, blommor och drömska flickor. Sagan är alltid närvarande, liksom den lantliga, naturnära känslan.

Jag startade företaget i augusti 2014, och de romantiska motiven har sedan dess letat sig in i hem både i Sverige och utomlands. Jag har märkt att många tycker om att ge bort mina produkter som presenter.

De flesta kunder har olika favoritmotiv vilket jag tycker är roligt, men jag skulle nog säga att Räv och Blomhus är mina allra mest uppskattade motiv. Illustrationen Enhörning är en favorit bland de mindre barnen.
Children's fantasy illustration
A3 Poster Enhörning.

Lite om mig

Jag som driver den här webshopen och designar produkterna heter Josefin Berger. Jag har älskat sagor, älvor, alver, djur och natur sedan jag var liten.

Fantasy Pop

Om du är lika förtjust i sagor som jag kanske du skulle tycka om min fantasymusik! Varmt välkommen att lyssna på Spotify nedan. Har du inte Spotify så hittas den på de flesta andra musiktjänster som Youtube, Itunes, etc – se alla på JosefinBerger.com/music. Du hittar också en fysisk EP här i shopen.

Om du följer mig på Spotify så får du mina nya låtar på din Spotify Release Radar när de släpps.

Nedsläckt land

Du kanske känner igen mig från Nedsläckt land. Ett TV-experiment jag deltog i där vi fick testa på att leva helt utan el. Jag hade fått höra att vi skulle fira semester ihop och testa på olika roliga aktiviteter (ha ha). Jag deltog för att jag hoppades att fler skulle bli nyfikna på mina designprodukter & min musik.

Jag tycker det blev informativa program, och jag lärde mig själv många nya saker. Som att alla matbutiker stänger ner nästan direkt vid ett längre elavbrott. Det gäller att ha bunkrat upp med mat som klarar att stå i rumstemperatur. Ja, och att ha en del och andra saker hemma.

Jag är glad om min medverkan kan hjälpa till att förbereda oss i Sverige bättre på en krissituation.