Nyheter 2018

Färskast nyheter om In The Dreaming Garden hittar du på Instagram och Facebook

Nytt deltidsjobb på Devport

10 sept 2018

Den 10 sept började jag ett nytt arbete på 50% som webbdesigner på Devport. Det är mycket vanligare med heltid inom mitt yrkesområde, är så glad att jag fått den här fina tjänsten på deltid så att jag hinner med att ägna mig åt egna kreativa projekt också!

Med ögon känsliga för grönt – nu söker jag en ny deltidstjänst inom grafisk design och kommunikation

16 mars 2018

Mitt kontrakt på Länsstyrelsen går ut den 31 mars och jag kikar just nu efter en ny deltidstjänst som designer/kommunikatör. Perfekt för mig vore ett upplägg på 2 fasta sammanhängande dagar i veckan.

Plats: Göteborg/Mölndal – jag jobbar även gärna på distans!

Mejla eller ring mig om du har ett förslag på samarbete. Mejl: letter (at) inthedreaminggarden.se. Telefon: 076-229 36 52.

josefin med extra gröna ögon

Me, myself, and some Photoshop:).

Jag är kreativ, nogrann, lyhörd och för att säga det kortfattat: HELT AMAZING! Ja, iallafall så är mina ögon gröna. Det om något är väldigt viktigt som du säkert vet. Det är liksom det allra viktigaste, har jag hört.

Nyheter 2017

Inget hände!

2017 ... Det hände absolut ingenting!

Jo, lite hände allt, till exempel började jag arbeta som webbredaktör på Länsstyrelsen den kalla februari 2017. Ja, och sen hände en hel del annat. Men det är hemligt!

Nyheter 2016

Xplodera Go Green hållbarhets- och designmässa i Trollhättan

23:e april 2016, kl. 11–16, gratis inträde

En mässa som uppmärksammar designers som har ett hållbarhetstänk i sin produktion och som gör miljövänliga produkter. Xplodera Go Green vill inspirera till en hållbar livsstil, och besökarna kan även köpa miljösmarta produkter direkt från utställarna. Jag kommer delta och sälja mina kort och inredningsprodukter.

Mässan består av följande kategorier:

Nyheter 2015

Eco Market

Juli 2015

Från juli 2015 och framåt tjänstgör jag på deltid som webbredaktör/informatör på Eco Market. Eco Market är en nyöppnad butik i Göteborg med drygt 20 miljövänliga företag under samma tak. Där finns ekologiska kläder, smycken, inredningsdesign, mat med mera.

På Eco Market hittar du även ett fullsortiment av In The Dreaming Gardens designprodukter. Butiken ligger på Storgatan 41, fem minuter från hållplatsen Valand.

Formex vårmässa

14:e – 17:e januari 2015

In The Dreaming Garden ställer ut på Formex vårmässa 2015.

Nya produkter som kommer visas där är kökshanddukar i ekologiskt linne, 2 nya motiv av kort och vykort på 100% återvunnet papper samt bokmärken med 4 olika motiv på 100% återvunnet papper.

Du hittar mig i monter B16:28 på Next Step / Young Designers – området.

Illustration Fox

Nya illustrationen Glimmering Fairy pryder
kökshanddukar, kort och vykort.

Nyheter 2014

Formex höstmässa

14:e augusti 2014

In The Dreaming Garden ställer ut på Formex höstmässa 2014.

Illustration Fox

Illustrationen Fox finns som A6 kort, A6 vykort och A3 poster.

Produkter som ställs ut är vykort, kort, posters, skärbrädor, barnboken Rasmus Råtta samt EPn Before It Was, It Was Dreaming.

Vykort, kort och posters är tryckta på KLS Grafiske hus i Danmark med vegetabiliskt baserat GMO-fritt bläck på 100% återvunnet papper. De är även klimatkompenserade och svanenmärkta. Skärbrädorna är i trä och producerade av Åry Trays i Småland som följer miljöledningssystemet ISO 14 001.

EPn "Before It Was, It Was Dreaming" av Dreaming Garden. Fodralet är tryckt på KLS Grafiske hus i Danmark med vegetabiliskt baserat GMO-fritt bläck och består enbart av 100% återvunnet papper. Det är också klimatkompenserat och svanenmärkt. Skivan har tryckts av Dicentia i Österrike. Du kan lyssna på låtarna här.

Läs mer och se alla illustrationer som används till produkterna på In The Dreaming Garden's digitala e-monter på Formex hemsida.

Illustrationer och formgivning till barnboken Rasmus Råtta

13:e mars 2014

Barnboken Rasmus Råtta av Camilla Danilda som jag gjort illustrationer till och formgivit är klar och kan nu beställas i min webbshop samt i utvalda bokhandlar och internetbokhandlar.

Omslag till barnboken Rasmus Råtta

Rasmus Råtta är en saga skriven på rim för barn mellan 0 år och uppåt.

Boken kostar 81 kr inkl. moms plus frakt.