Köpvillkor och information

Allmänt
För att handla hos In The Dreaming Garden behöver du vara 18 år. Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och personuppgifter som du fyller i registreras i vårt kundregister. In The Dreaming Garden garanterar att alla uppgifter är konfidentiella och inte kommer att lämnas ut eller säljas.

Tänk på att färger kan återges olika på olika datorer beroende på datorns färginställningar och skärmens kvalité. Välkommen att mejla mig, Josefin, på letter(@)inthedreaminggarden.se för frågor om produkter eller andra funderingar kring ditt köp.

Beställning
En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från In The Dreaming Garden. Skulle jag av någon händelse inte kunna leverera varan du beställt, återbetalar jag motsvarande belopp omgående.

Betalning

Du kan betala med faktura, Paypal, med kort (genom Paypal, men utan Paypal-konto), med Swish och genom inbetalning på bankkonto.

Priser
Alla priser är i svenska kronor och inklusive 25% moms, undantaget barnboken Rasmus Råtta som är inklusive bokmoms på 6%. Erbjudanden gäller så länge lagret räcker.

Leveransvillkor
Jag skickar alla försändelser med Posten. Paketet levereras normalt till dig efter 1-4 vardagar. Skulle leveransen mot förmodan bli försenad blir du kontaktad via mejl för godkännande av ny leveranstid. Om du inte godkänner den föreslagna tiden har du som kund rätt att häva ditt köp.

Ersättning av skadat paket
Om paketet eller brevet ser vikt, trasigt, eller på något sätt ovarsamt hanterat ut: anmäl detta direkt till Posten så ersätter de varan och du får en ny skickad till dig.

Frakt
Inom Sverige har jag en fast frakt på 49 kr. Fri frakt vid köp av 5 eller fler kort/vykort om du anger rabattkod 1519 i kassan.

Ej uthämtade paket
Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket, efter det skickas paketet automatiskt tillbaka till In The Dreaming Garden. Du får betala för den faktiska fraktkostnaden om du inte hämtar ut ditt paket (kan vara mer än 49 kr).

Öppet köp / returer och byten
In The Dreaming Garden tillämpar Distanshandelslagen för att du ska kunna känna dig lugn och trygg i ditt köp. Det innebär att du har full returrätt i 14 dagar. 14 dagar gäller från dagen paketet nått ditt utlämningsställe. Ta kontakt med mig, Josefin, på letter(@)inthedreaminggarden.se före du skickar tillbaka din vara. Vid retur återbetalas köpesumman i sin helhet senast 14 dagar efter det att jag har återfått varan. Vid byte får du din nya vara senast 4 vardagar efter att jag har fått din försändelse.

Det går bra att öppna och varsamt se på produkten, men varan behöver vara oanvänd, i oförändrat skick och i originalemballage med eventuella originallappar kvar. 

Så skickar du returer och byten
Vid Retur och Byte står du för frakten till mig. Jag rekommenderar att du skickar med Postens ”Skicka Direkt” vilket är en spårbar försändelse och det billigaste alternativet för spårbar post. Skicka Direkt kan enbart köpas på www.posten.se. Vill du betala över disk kan du skicka brevet/paketet rekommenderat. Packa returen väl så att varan kommer fram i fint skick. Returnera varan tillsammans med fakturan/följesedeln/kvittot eller en kopia av densamma.

Returer skickas till:

In The Dreaming Garden
Josefin Berger
Gudmundsgatan 13B
412 51 Göteborg

Reklamation
Vid reklamation står In The Dreaming Garden för returfrakten men du behöver lägga ut för den så länge. Packa returen väl och spara kvitto på försändelsen. Meddela mig via mejl så snart du upptäcker felet. När jag fått försändelsen erbjuder jag dig pengarna tillbaka eller en ny vara, du väljer vilket du önskar av dessa alternativ. Har du möjlighet att skicka med foton på skadan/felet i mejlet så kan du få en ny eller ersättning före jag fått din vara.

När reklamationen har blivit godkänd meddelar jag dig detta och skickar dig en ny vara samt ersättning för din fraktkostnad, alternativt återbetalar jag dig, inom 14 dagar. Hanteringen av reklamationer tillämpas enligt Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se

Kontakta mig via mejl på letter(@)inthedreaminggarden.se innan du skickar tillbaka din vara.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

ADRESS (ej besöksadress)
Josefin Berger / In The Dreaming Garden
Gudmundsgatan 13B
412 51 Göteborg

Organisationsnummer: 8308134660.
Mejl: letter(@)inthedreaminggarden.se.
Telefon: 076 229 36 52. Om du inte kan nå mig på telefon, skicka gärna ett sms med ditt ärende så ringer jag upp så fort jag kan. : )